top of page
DSC04484-Verbeterd.jpg
ROTTERDAMMER

RITCHIE INK
TATTOO ARTIST

TATTOO ARTIST | GRAFFITI ARTIST

AANBETALING

Voor het plannen van een afspraak of het maken van een ontwerp geldt een aanbetaling. Deze wordt achteraf verrekend met de totaal prijs van de tattoo. Voor kleine tattoos/kleine ontwerpen geldt een aanbetaling van €50 en voor grote tattoos/grote ontwerpen geldt een aanbetaling in overleg. Zodra de afspraak is ingepland zorg ik dat het ontwerp ruim voor de afspraak af zal zijn. Zo heb je nog even rustig de tijd om het te laten bezinken en kunnen we eventueel nog een kleine aanpassing maken, mocht je ergens over twijfelen. 

De aanbetaling kan per betaalverzoek voldaan worden of je kunt langs komen. Mocht je graag langs willen komen, geef dit even aan van te voren.

 

Wil je de afspraak door omstandigheden afzeggen? Laat je dit meer als 1 week voor de afspraak weten, dan kan de aanbetaling meegenomen worden naar een nieuwe datum.

 

Deze zal binnen 1 week ingepland moeten worden. Zeg je de afspraak af binnen een week voor de geplande datum? Dan zal de aanbetaling komen te vervallen. De aanbetaling zal in geen enkel geval terug betaald worden! Dit omdat wij vlak na het inplannen van de afspraak al beginnen met het ontwerpen van de tattoo.

Neem contact op voor het inplannen van een afspraak of voor informatie door op het WhatsApp icoon te klikken of door het contactformulier in te vullen. 

Burgemeester Baumannlaan 92A, 3043 AP Rotterdam
Maak hier je afspraak door op het WhatsApp icoon te klikken.
+31685716652
 
  • White Instagram Icon
  • White Spotify Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Deezer Icon
DSC04422-Verbeterd.jpg
bottom of page